Vineri 14 Iunie 2024

Farmece, magie si vraji

Farmece, magie

Exista oare vraji? Ce crede biserica noastra Ortodoxa? Sigur ca exista vraji, si, desigur Biserica noastra cunoaste lucrul acesta si le combate.In secolul nostru exista un numar mare de oameni care sufera din pricina magiei. In continuare vom incerca, cu cuvinte simple si clare, sa va facem o ideie despre ce este magia, vrajitoriile, ce sunt vrajitorii , precum si pe ce categorie de oameni ii influenteaza vrajile. Vom incerca sa ii ajutam pe aceea care sufera din cauza magiei, aratandu-le modalitati prin care se pot dezlega vrajile si lucrarea satanei, si cum pe viitor sa se fereasca de acestea.


Fie ca aceste articole sa-i ajute pe fratii nostri suferinzi, care au cazut victime vrajitoriei si satanei, si sa-i calauzeasca la mantuirea sufletelor si trupurilor. Amin.

Magia si demonismul

Demonizare, magie

Se stie ca satanismul inseamna adorarea lui Lucifer, ca vrajile sunt ceremonii executate de preotii lor, care sunt numiti de catre popor “vrajitori”, si ca dorinta lui Lucifer sa fie adorat ca “Dumnezeu” se va indeplini in cele din urma o data cu venirea lui Antihrist, cel ce se va aseza in Templul lui Solomon si va cere sa fie adorat ca Dumnezeu. Astfel satanismul va deveni in final “religia lui Antihrist”.


- Ce rau pote sa ne faca un varajitor ;

- Felurile magiei ;

- Descantecele. Ce sunt descantecele? ;

- Cand se prind vrajile, ce simptome se observa? ;

- Cum putem sa ne aparam de vraji ;

- Demonizarea. Ce este si cum se vindeca? ;

- Cum pot fi dezlegate vrajile? ;

- Rugaciunea Sfantului Ciprian de dezlegare a vrajilor ;