Vineri 14 Iunie 2024

Semnificatia viselor cu litera V

1 Vrajitoare

- necazuri;-batrana- alergi dupa un proiect irealizabil;- cazan folosit de- relatii stricate in familie;- la o- casatorie cu clevetiri;- urata- atentie intri intr-o legatura sentimentala ce nu este buna.

2 Vrajitoare

- Pentru occidentali, visele cu vrajitoare, vrajitori, vraji sunt semne rele. La fel de negative sunt aceste vise si in traditia romaneasca.

3 Vrajmas

- de vei visa ca iti prinzi dusmanii, ca iei masuri cu ei, ti se va intinde o cursa, s-ar putea sa cazi intr-o capcana.

4 Vreascuri

- uscate- saracie;- verzi- bucurie, fericire.

5 Vreme

- In traditia romaneasca, dar si in cea occidentala, se spune ca daca visezi vreme rea, in viata de zi cu zi vei fi norocos si fericit.

6 Vulcan

- schimbare in viata, dusmanii iti fac necazuri;- in eruptie- suparari provocate de dusmani;- fumegand- pasiune;- lava de- vei fi inselat in afaceri;- privind- aventura periculoasa, insistente ascunse care pot exploda;- stins- afacere terminata cu bine.

7 Vulpe

- vei fi inselat in dragoste;- avand- prigonire, bani pierduti, urmarire pe furis;- a vedea- prigonire;- cu coada stufoasa- persoana care nu-ti place;- luptandu-te cu o- te vei certa cu un dusman viclean;- domesticind- vei iubi o fiinta nedemna;- naparlita- cunostinta intamplatoare;- omorand- reusita vei avea neplaceri, iti vei cunoaste prietenii;- primind- grija, nesiguranta, esti mai viclean decat dusmanul tau;- roscata- rival in dragoste;- vazand- vei descoperi un prieten necredincios;- vana- nu ai incredere in cineva apropiat;- visand- esti inselat in amor, vei fi amagit de catre femei.

8 Vaca

- ti se prevesteste confort, tihna, viata buna.

9 Vaca

- Potrivit traditiei romanesti, dar si celei persane sau occidentale, vaca vazuta in vis prevesteste tot ce e mai bun, adica viata linistita, confort sentimental, relatii bune cu cei din jur, acasa si la serviciu. Vaci grase de vei visa, vremuri bune vei trai. Vaci in grajd - semn de bogatie si noroc. De te vei visa mulgand vaci, noroc si foloase vei avea in viata de zi cu zi. E rau visul cu vaci slabe, insemnand viata grea si fara nici un orizont.

10 Vaci grase

- vei avea companie,o tavarasie intr-o afacere.

11 Vaduv

- prevestire de bucurie, de voie buna.

12 Vaduva

- intristare, suparare.

13 Vagon

- proprietate;- de locomotiva- vrei mai multa libertate;- frumos- calatorie scurta.

14 Val

- Daca visezi valuri care lovesc tarmul marii inseamna ca vei fi apreciat pentru munca ta si ca vei avea noroc in dragoste.

15 Val / valuri

- de vei visa valuri, semn e ca urmeaza o perioada mai grea pentru tine, va trebui sa lupti si sa invingi.


  Urmatoarele 15 rezultate>>

Afisare de la 1 la 15 din : 88 de vise.