Vineri 14 Iunie 2024

Semnificatia viselor cu litera U

1 Ucenicie

- Daca visezi ca inveti o noua meserie, fiind ucenic, sugereaza ca vei avea noroc in dragoste si afaceri.Daca un ucenic lucreaza pentru tine, vei avea ocazia sa faci niste bani.

2 Ucide (A)

- semn fericit;- altcineva- indignare;- animale- dorinta de a inlatura o neplacere;- cerb- atingerea unui scop;- colonel- intriga;- cu mana- ai intrat intr-o perioada propice;- pe cineva- intristare, insatisfactie, framantari interioare;- pe un om- viata indelungata;- vaca- lipsuri;- tu esti- viata lunga;- un lup- succes imediat;- un urias- depasirea prejudecatilor;- vipera- nu vei fi in mana dusmanilor.

3 Ucide

- de vei visa ca ucizi un om, e semn de succes in afaceri; de visezi ca esti tu cel ucis, pierderi inseamna ptr.cel ce face asa ceva.

4 Ucigas

- Daca visezi ca omori pe cineva este semn ca trebuie sa fii temperat si ca nu trebuie sa te grabesti in a lua decizii noi.

5 Ud

- boala;- de ploaie- vei avea noroc.

6 Uda (A)

- noroc si fericire;- flori- bucurie;- gradina de legume- castiguri banesti neasteptate;- plante- iubire, devotament;- trandafiri- ajutor din partea prietenilor.

7 Uita (A)

- bagajul- nesiguranta;- la cineva- sanse noi- la jocul de carti- certuri cu amicii;- in oglinda- casatorie imediata.

8 Uitandu-te in jos

- de vei visa, semn e ca nu prea te intereseaza cele din preajma ta.

9 Ulcer

- grija, necaz;- avand- esti impulsiv.

10 Ulcior

- Daca visezi ca torni apa dintr-un ulcior inseamna ca vei scapa de grijile financiare.Daca visezi ca spargi ulciorul inseamna ca vei avea probleme cu picioarele.Daca visezi ca repari un ulcior inseamna ca vei merge la o petrecere unde vor fi multe bauturi.

11 Ulei

- pierdere de neanlaturat;- arzand- fa economii; - de floarea soarelui- prosperitate;- de gatit varsand- pierderi banesti;- de in- semn bun;- de masline- lucruri bune la serviciu;- lucrezi cu- necaz;- intrebuintand- sanatate;- murdar si lasa pete pe ceva- avutie prin inselaciune;- pictura in- vei avea dificultati;- scapat pe jos- vei scapa de necazuri;- spargerea unui vas cu- nenorocire;- varsat pe cap- inaltare mai sus decat altii;- vegetal- bucurie.

12 Ulei

- daca visezi ca folosesti uleiul in orice fel,semnul este rau; visul este mai putin rau ptr.femei, pictori si alte persoane care folosesc uleiul in mod firesc.

13 Uliu

- hot;- omorand- vei scapa de dusmani;- pe cer- ingaduinta fata de cei de jos;- prinzand- castig;- zburand- vei fi mai conciliant.

14 Umar

- indoiala despre ceva;- larg- sanatate, succes;- slabanog- boala.

15 Umbla (A)

- beat- boala ce te ameninta;- cu capul descoperit- dobandirea unui beneficiu trecator;- de colo, acolo- vei fi inselat;- cu o candela in mana- calatorie, viata spirituala incarcata;- descult- saracie, mizerie, lepra;- dupa cai- pierderi in familie;- dupa caine- dusmanii se indeparteaza;- dupa gaini- vesti intarziate, vei avea un nou mostenitor;- dupa o persoana- nu poti obtine un rezultate;- dupa un porc- veti fi ocolit de boala;- dupa vaci- prieteni in familie;- gandaci pe corp- necazuri in afaceri si dragoste;- in camasa- pierzi onoarea;- in curte- vrajmasi pagubosi;- in gradina- zavorire inutila;- in haine albe- mai multa intelepciune- bine pentru sluga rau pentru stapan;- in somn- dezlegarea de greutate;- linistit- noroc;- pe camp- vei primi o veste pe care o astepti;- pe maracini- dusmani primejdiosi;- pe drum bun- castigi, te eliberezi de griji;- pe drum drept- castig;- pe pajiste- inmormantare;- pe jos cioara- mari piedici in afaceri;- prin livada- viata placuta;- sa se razbune- dezamagire in dragoste;- ratacind- neplaceri.


  Urmatoarele 15 rezultate>>

Afisare de la 1 la 15 din : 41 de vise.