Vineri 14 Iunie 2024

Semnificatia viselor cu litera R

1 richeta

- Vei primi o vizita importanta.

2 Rabin

- vesti bune in curand;- citind- dificultatile se vor remedia;- in sinagoga- vesti bune de departe;- predica- vei incheia un contract avantajos;- vorbind cu un- esti foarte multumit de felul cum iti merg treburile.

3 Rac

- prieteni vicleni, treburile iti merg pe dos;- avand- treburi proaste, despartire;- gatit- dezamagiri in viata sentimentala;- in farfurie- doresti iubirea unei persoane;- la fiert vii mergand- afaceri neamplinite;- mare- gandesti prost despre treburile pe care le ai;- mancand singur sau cu alti- laude, bucurii, satisfactii;- mergand inainte- prevestire buna;- mergand inapoi- indecizii, dragoste cenzurata, dubii, nehotarare, treburile iti vor merge anapoda;- mort- suparare cu iubit(a)ul tau;- muscandu-te- dusman la panda;- negru- intarziere in afaceri;- pe malul apei- vei avea o iubita frumoasa;- pe masa- mari impliniri;- prinzand- noroc in casatorie;- prinzand in apa- sunteti respingator si negativist in aprecieri;- rosii- divort;- vii- semn bun;- vedem un- dificultati personale si profesionale impotriva cuiva.

4 Rac

- In traditia occidentala, explicatia data acestui vis este simpla si clara: de visezi rac, iti va merge prost. Romanii dau mai multe explicatii explicatii acestui vis. De exemplu, daca vei vedea rac mergand inapoi, iti va merge rau la serviciu sau in afaceri. De vei visa ca mananci raci, nimic din ceea ce faci nu-ti va reusi. Visul cu raci este totusi bun atunci cand visezi racii mergand inainte. In traditia persana, visul cu rac are trei explicatii. Rac de vei vedea in vis, e prevestire ca vei avea parte de o placere mare. Rac de vei manca in vis, vei avea o bucurie, iar de visezi ca prinzi un rac, insemna ca esti vorbita de rau, a manca- bucurie inseamna, a prinde- cineva te vorbeste de rau, a vedea- vei avea o placere mare.

5 Rac

- - Indoiala, rezerve, dai inapoi in fasa unor actiuni, teama, lasitate, renuntare.Cuvantul rac desemneaza, uneori, numai clestele din cauza picioarelor anterioare extrem de puternice sau numai carapacea. Dar mai mult decat picioarele, interesant este modul in care inainteaza si care devine simbolic, ajutand la interpretarea visului: racul avanseaza de-a-ndaratelea. Imaginea unui rac, de altfel rara, poate sublinia comportamentul obisnuit al celui care viseaza: timid din expresia rosu ca un rac, nu avanseaza decat agatandu-se de trecut, ar prefera sa dea timpul inapoi si isi arata adesea clestii in fata unei incertitudini vitale.

6 Rachiu

- de te vei visa facand rachiu, zile grele se anunta pentru tine; in general, orice vis cu rachiu nu este prevestitor de bine.

7 Racla / sicriu / cosciug

- prevestire de moarte.

8 Radacina

- nefericire prevesteste.

9 Radacina

- nefericire timp indelungat;- de copac- depasesti o serie de greutati;- de plante- faci o achizitie de mare valoare;- mananci- sanatate deplina;- stejar scos din- cearta in familie.

10 Radasca

- nehotarare.

11 Rade (a se)

- Daca visezi ca te razi pe fata sau in oricare alta parte a corpului inseamna ca vei avea intilniri placute si ca vei cunoaste persoane bogate.

12 Rade (a)

- copilul- veste proasta de departe;- cineva- daii dovada de invatatura si indemanare;- ii faci pe altii sa- neantelegere cu partenerul de viata;- femeie- nu te prea impaci cu cei din jur.

13 Radio

- prietenii te vorbesc de bine;- auzi- intelegere placuta;- asculti- intalnire placuta cu prietenii;- cumperi- esti criticat de cineva care nu te iubeste;- repari- pierdere mica de bani;- reclame la- esti nervos;- vezi un- intelegere placuta.

14 Radacina

- - scoasa din pamant - nu iti gasesti locul, nu te poti adapta intr-o anumita situatie, te simti dezradacinat, al nimanui, senzatie majora de deruta; - in pamant - te vei adapta la noua situatie, vei reusi sa te integrezi si sa accepti niste conditii de viata, ti-ai gasit un loc care iti ofera stabilitate, senzatie de stabilitate, durabilitate, constanta.

15 Radiografie

- Trebuie sa analizezi mai profund situatia in care esti implicat, sa treci dincolo de aparente; concentreaza-te asupra unor aspecte care ascund si o alta fateta decat cea pe care o vezi, probleme interne - poate chiar de sanatate , fii mai atent la detalii, descopera ceea ce nu se vede.


  Urmatoarele 15 rezultate>>

Afisare de la 1 la 15 din : 117 de vise.