Vineri 14 Iunie 2024

Semnificatia viselor cu litera N

1 Noroi

- (Daca te visezi ca esti in noroi) Vei deveni bogat dar cu mari eforturi.

2 Naftalina

- Lucruri vechi de care iti este greu sa te desprinzi, atasamente ce iti fac rau, relatii de care incerci sa mai tii desi nu iti mai aduc nici o satisfactie

3 Nas

- Blocarea perceptiilor lor prin tot felul de ganduri negative sau interpretari gresite ale unor evenimente.

4 Nasture

- Rupt - instabilitate emotionala, gelozie, teama de a pierde pe cineva drag; cusut la haina - perseverenta, curajul de a obtine ceea ce vrei; gasit undeva - semn de posibile necazuri, sentimentul ca ceva iti lipseste.

5 Nastere

- Asisti la o nastere - speranta, proiectia propriilor tale dorinte de succes, viziunea asupra vitorului, alter-ego-ul tau, adica chemarea copilului interior, a ceea ce esti tu in stare pura, nealterata de educatie, principii, prejudecati, stereotipuri; Tu nasti - capacitatea de a crea ceva, semn ca tot ceea ce faci, este facut cu sufletul; noi inceputuri.

6 Naufragiu

- Clacaj psihic, stres, criza, frica, anxietate, delasare, renuntare, descurajare.

7 Nava

- Pe apa - idei noi, dezvoltare intelectuala, lipsa de maturitate emotionala, grandomanie si incredere in fortele proprii.

8 Neg

- Semn de boala, ganduri negative, lipsa de toleranta, lipsa de grija de de iubire fata de propria persoana.

9 Negru

- Tristete, abandon, depresie, singuratate, pesimism, lipsa de adaptare, lipsa de afectiune, relatii sentimentale caracterizate de posesivitate, neincredere, duritate si neexprimarea sentimentelor.

10 Nevoie

- Senzatia de nevoie- simti ca iti lipseste ceva, nemultumire sufleteasca, sentimentul ca nimic nu iti cinvine si ca nimeni nu iti face pe plac, lipsa si nevoie de schimbare.

11 Nisip

- Visare, spontaneitate, semn de iubire, pasivitate, pui suflet in ceea ce faci, romantism, traiesti in prezent.

12 Noapte

- Teama de singuratate, emotional te simti neinteles, cautarea sensului vietii, introspectie, iesirea la suprafata a tuturor fricilor tale, situatii in care vei fi provocat.

13 Nod

- Dorinta de a opri trecerea timpului, blocaj emotional si greutate in exprimarea emotiilor si sentimentelor; a desface un nod - eliberarea de blocaje, increderea in destinul tau.

14 Nora

- Daca te visezi in postura de nora - neincredere in tine, dorul de mama; daca visezi ai o nora - frustrari ale trecutului, bucurie si belsug.

15 Nori

- Albi - perspective pozitive, vise irealiste dar realizabile, stare de visare, de reverie, bucurie, rezultate bune; negri - deprimare, sentimentul desertaciunii, stare sufleteasca proasta, pesimism.


  Urmatoarele 15 rezultate>>

Afisare de la 1 la 15 din : 57 de vise.