Vineri 14 Iunie 2024

Semnificatia viselor cu litera L

1 Labirint

- Descrie propria existenta, necazuri, piedici greu de trecut, probleme coplesitoare, deruta, incurcaturi, suprasolicitare, sentimentul ca bati pasul pe loc, ca nu esti pe drumul cel bun, pierderea directiei.

2 Labirint

- Simbolizeaza ratacirea sufleteasca, nedumerirea. Cine iese fericit din labirint, inseamna ca a trecut cu bine de o perioada grea. Labirintul nu apare atat de rar in vise cum probabil s-ar crede. El poate indica problemele spiritul- sufletesti, iubirea tainica pentru o persoana care, dupa parerea celor din jur, nu merita acest sentimet. Labirintul poate fi o pivnita intunecata (vezi pivnita), prin ale carei ganguri ne zbatem in vis, fara a sti incotro sa mergem.

3 Labirint

- Te amesteci in prea multe treburi, mister dezvaluit - avand - afaceri proaste, dificultati - intrand cu o femeie frumoasa - noroc, dragoste, avere - galerii in - afaceri necurate - gasim iesirea din - solutii nesperate in rezolvarea problemelor - mic - eroare, dificultati, nemultumiri, aprecieri gresite - trecand prin el - suferinte sufletesti si trupesti - vazand un - taina aflata.

4 Laborator

- Nevoia de a experimenta, de a incerca noi variante inainte de finalizarea unei situatii, fragilitate, vulnerabilitate, hipersensibilitate, incapacitate de adaptare, lipsa de rezistenta la vicisitudini si greutati, cautarea unei solutii salvatoare, nevoie de cercetare profunda a unei situatii, analiza.

5 Lacat

- Frustrari, libertate limitata, constrangeri, blocaj, comunicare ineficienta, incapacitatea de a te exprima sau actiona, piedici, perioada de imobilitate sau pasivitate, lipsa de inspiratie, intarzieri, intreruperi, piedici in evolutia unei situatii; (inchis) dorinta de securitate, asigurare in fata pericolului.

6 Lacat

- Discretie, pierdere, prevedere zadarnica- asezi un- castig neasteptat- descuiat- minte deschisa, lipsita de griji- inchis- griji multe si ascunse- incuiat- lene- la usa- ingrijorare- punand la usa- castig neasteptat- spargi un- zgarcenie- spart- rezolvi problemele de la serviciu- vazand- ingrijorare.

7 Lant

- (care leaga mai multe elemente intre ele) colaborare, puterea celor multi, munca de echipa, relatii; (care leaga pe cineva) frustrari, libertate limitata, constrangeri, blocaj, comunicare ineficienta, incapacitatea de a te exprima sau actiona, piedici, perioada de imobilitate sau pasivitate, lipsa de inspiratie, intarzieri, intreruperi, piedici in evolutia unei situatii; (rupt) dorinta de eliberare dintr-o situatie frustranta.

8 Lapte

- Pace si armonie familiala, dorinta de a forma o familie, protectie, sentiment de ocrotire, puritate, inspiratie, spirit constructiv, capacitatea de a ajunge la rezultate concrete.

9 Lapte

- Este intotdeauna un simbol pozitiv, al altruismului, prin care unei persoane binevoitoare I se deschide inima si uneori chiar si punga de bani, pentru cei din jur. Laptele este hrana spirituala si sufleteasca ce vi se prescrie in vis odata cu sugestia subconstientului ca a sosit momentul potrivit pentru a va imbogatii cunostintele. Daca visati ca beti lapte, veti fi indragit oriunde v-ati duce. Daca insa varsati lapte sau il lasati sa dea in clocot, inseamna ca va faceti prea multe ganduri din cauza unei probleme mici (vezi, de asemenea vaca).

10 Lava

- Nervozitate, rabufniri, agitatie, probleme materiale care te afecteaza, activitate intensa, suprasolicitare.

11 Lacusta

- Piedica minora, dar care poate deveni periculoasa.

12 Lacusta

- Daca visezi lacuste inseamna ca va trebui sa ceri sfatul cuiva mai experimentat si ca nu vei putea rezolva anumite probleme neasteptate .

13 Lacusta

- Saracie, ai prigonitori - in casa - femeie rea - mai multe - fericire scurta in casnicie - multe - obstacole marunte, dupa o cearta se vor rezolva lucrurile - sarind - griji multe - sunet de - vesti bune de la un prieten de departe - vazand - seceta, lipsuri - vazand multe - veste rea, casatorie scurta - visand - vreme rea - zburand - prigonore.

14 Lana

- Complacere in trai linistit, fara probleme, senzatie de ocrotire aparenta; (fir) vezi ata.

15 Lamaie

- Distantare, detasare, neimplicare, indiferenta, critica, neplaceri, disconfort, inconveniente, compromis; vezi si fructe citrice.


  Urmatoarele 15 rezultate>>

Afisare de la 1 la 15 din : 24 de vise.