Vineri 14 Iunie 2024

Semnificatia viselor cu litera I

1 Imbatrani

- (persoana mai batrana decat in realitate sau sentiment de imbatranire rapida) nevoie de maturizare, oboseala, extenuare, pierderea energiei.

2 Imbraca

- vezi haine; autoprotectie, incercare de a te pazi de atacuri, crearea unei imagini in fata celorlalti in functie de aspectul hainei.

3 Impacare

- Nevoia de acceptare a unor conditii, linistire a unei situatii tensionate, stress.

4 Impaca / impacare

- Cu copii tai - initiative rezonabile din partea ta - cu mama - incredere si fermitate in chestiuni de afaceri - cu sotia ta - te afli in situatie dificila - cu sotul tau - nu ai argumente de a iesi din incurcatura - cu tatal tau - calatorie de afaceri in strainatate.

5 Inpotmoli / inpotmolit

- Blocaj, piedici, lipsa de inspiratie, lipsa unor solutii, incapacitatea de a continua o actiune, lipsa de curaj si initiativa, delasare, neimplicare.

6 Inprumut

- (cuiva) altruism, sprijin, sfaturi, intelegere, compasiune, generozitate; (de la cineva) nevoia de a primi sprijin, nevoie de compasiune; (cerand un imprumut) esti blocat intr-o situatie dificila, esti dezorientat si ai nevoie de un sfat; situatia devine descurajanta pentru tine, de aceea e nevoie sa apelezi la o persoana cu mai multa experienta care te poate ajuta in rezolvarea problemei.

7 Impusca

- (pe cineva) emotii puternice negative, tentativa de a face rau cuiva, ranire, agresivitate, ura, barfe, critica excesiva; (fiind impuscat) surprize neplacute, evenimente neasteptate socante, care te iau pe nepregatite, vesti incredibile, teama de a fi supus tu barfelor, criticilor excesive, agresivitatii.

8 Inpusca

- Semn rau - un animal - esti pe cale de a iesi dintr - o relatie primejdioasa - un cerb - nefericire - pe cineva - ai nevoie de ajutor, veste rea.

9 Intepatura

- Critica, evidentiere a unei situatii importante, avertisment.

10 Intepatura

- de albine - nenorocire, neantelegere cu prietenii.

11 Imbratisat de te visezi

- Vei primi cadouri.

12 Impachetand

- Vei pleca ?ntr-o calatorie.

13 Imparat

- Vei castiga bani multi.

14 Impuscatura

- (Auzind Impuscatura) Vei primi o veste rea.

15 Inchisoare

- Vei suferi o paguba.


  Urmatoarele 15 rezultate>>

Afisare de la 1 la 15 din : 72 de vise.