Vineri 14 Iunie 2024

Semnificatia viselor cu litera D

1 Dafin

- Dafinul, intotdeauna verde, este un simbol arhetipal. Inca din antichitate, o coronita impletita din ramurile sale prevestea glorie si cinste. Persoana care in vis se impodobeste du dafin, mai are inca multe de asteptat de la viata. Frunzele de dafin simbolizeaza prosperitatea (vezi, de asemenea copac, frunza, coronita, verde). .

2 Dafin

- Semn bun, schimbare si dragoste din partea pretenilor .

3 Dafin

- Schimbare, dragostea prietenilor- avand- stima- flori- spulberarea sperantelor- inflorit- dragoste fata de un prieten.

4 Dansand de te visezi

- Neplaceri in casnicie.

5 Dans

- Simbolizeaza varstele vietii, al pasiunii si al dorintelor, sentimentele si sexualitatea. In vis apare, adesea, jocul cu focul, care aminteste de oboseala zilnica si uneori marele eveniment al unui bal (vezi, de asemenea bal), care trebuie sa ne aduca implinirea dorintelor sexuale. Uneori, visam ca dansam in ceata (vezi ceata), iar cest vis indica faptul ca trebuie sa renuntam la sentimentele nesigure (vezi, de asemenea vals).

6 Dans

- Dans cu oameni mai multi, dans in general- vis bun, s-ar putea sa ti se implineasca o dorinta.

7 Daruri oferind

- Vei pierde o suma de bani.

8 Daruri primind

- Castig neasteptat.

9 Dar

- Daca visezi ca primesti un cadou inseamna ca vei avea o viata sociala linistita si noroc in problemele banesti Daca visezi ca dai cuiva un dar inseamna ca iti vei asuma o serie de responsabilitati carora le vei face fata .

10 Dar

- Prefacatorie - cumperi un - descurajare din cauza unei depresiuni nervoase - dand - vei avea bogatii, mare placere, succes personal - decorativ - trebuie sa iei o decizie importanta - de la o femeie - prietenie - de flori - suflet sensibil - ducand - salvarea unor probleme - facand - nerecunostinta - folositor - participi la un mare eveniment - ferind sa - l iei - vei pierde o suma importanta de bani - impartind - vei cunoaste prieteni buni si sinceri, vesti despre avere si bogatie - in aur - viclenie, minciuna - in bani - necaz, suparare, mizerie, te lupti cu greutati mari - primind - castig neasteptat, munca perseverenta - primind de la un om puternic - schimbare de soarta.

11 Dand de pomana

- Recunostinta din partea celor apropiati.

12 Dand mana cu cineva

- Vesti bune de la prieteni.

13 Deal suind

- Vei izbandi in ceea ce ti-ai propus.

14 Deal

- Daca visezi ca urci un deal vei reusi in noile tale intreprinderi Daca visezi ca stai intins sau in picioare pe varful unui deal inseamna ca vei avea o conditie financiara buna .

15 Deal

- Speranta, inaltare, bine meritata, depasirea dificultatilor - cu arbori inalti - castig - cu arbori verzi - speranta justificata - in varf - greutati in familie - rostogolire pe un - traversezi o perioada grea din punct de vedere sufletesc - privesti la un - speranta - suind pe un - greutati, vei izbuti in ce ti - ai propus - suind si neajungand - nu vei izbuti in ceea ce doresti - urcand - suparare in familie varf de - scapi de piedici si obstacole, totul merge bine la serviciu - zarind - indeplinirea sperantelor.


  Urmatoarele 15 rezultate>>

Afisare de la 1 la 15 din : 81 de vise.