Vineri 14 Iunie 2024

Semnificatia viselor cu litera B

1 Baba

- Vreme schimbatoare (bruma, ploaie) dar si belsug.

2 Baba

- Mai ales baba moarta daca vei visa, vreme rea inseamna, dar visul nu e rau deoarece sunt semne de belsug.

3 Baba

- Belsug, avutie garbovita- vreme rea, va ploua la hora- afli o stire mincinoasa moarta- negura, ploaie vazand- vreme schimbatoare.

4 Baie ca faci

- In curand vei avea o petrecere.

5 Baie prea fierbinte

- Vei fi dispre?uit pentru o fapta necugetata.

6 Baie

- Este locul curatirii, deci al purificari sufletesti. Forma geometrica clara, spre exemplu o baie rotunda sau patrata (sau o cada) simbolizeaza fondul bun al celui care viseaza. In acest loc dorim sa scapam de murdaria de peste zi, sa intram intr-o alta piele. Cine curata murdaria din baie, inainte de a se spala, ar dori sa uite repede trecutul, sa se purifice, inainte de a incepe o noua etapa. Pentru celelalte cazuri sunt valabile explicatiile de la a face baie.

7 Baie

- Explicatiile acestui vis sunt diferite: baie daca faci, in vis, prevestire de sanatate si viata echillibrata inseamna baie fierbinte - vei avea parte de cearta, de dezbinare baie cu apa rece - cineva pune la cale ceva rau impotriva ta baie, pur si simplu, vazuta in vis, dar fara a intra in ea - dificultati, tradare inseamna.

8 Baioneta

- Calatorie lunga si placuta.

9 Baioneta

- Daca visezi ca esti injunghiat de cineva cu o baioneta este semn ca vei putea suferi pierderi financiare Daca tu impungi pe cineva cu baioneta va trebui sa fii atent la raporturile cu persoanele de sex opus.

10 Baioneta

- Junghi, rascoala purtand - calatorie lunga si placuta.

11 Bal mascat

- Te pandesc necazuri.

12 Bal

- Daca participam in vis, la o petrecere dansata, inseamna ca si in realitate vom fi fericiti si veseli. Adesea, prin intermediul balului, subconstientul ne sugereaza ca trebuie sa facem mai mult pentru viata noastra, sa ne preocupam mai mult de ceea ce este in jur.

13 Bal

- Durere de cap, calatorie grea cadem dansand - anularea proiectelor viitoare dansant - voiosie dansand cu iubita - cuplu solid dansand cu altii - erotism in ascuns in toi - legatura amoroasa infocata dans la - va da norocul peste un prieten mascat - suparare, tristete, imprejurari proaste din cauza unor oameni vicleni, evitarea ipocriziei participand la - veselie, nepasare sala de - probleme emotionale sfarsitul unui - relatie amoroasa ascunsa vazand - primesti o mostenire.

14 Balansoar

- Fereste-te de boala.

15 Balansoar

- Daca visezi ca esti singur intr-un balansoar inseamna ca vei avea o viata foarte usoara Daca visezi ca balansezi un scaun gol inseamna ca vei avea o reuniune placuta cu prieteni vechi.


  Urmatoarele 15 rezultate>>

Afisare de la 1 la 15 din : 235 de vise.