Vineri 25 Septembrie 2020

Semnificatia visului T

Interpretare vis: T.

Ce inseamna daca ai visat T ?

1. A Retrage
banii din banca- pozitie sociala neschimbata
-- pantera- vei repurta un succes in fata unora ce-ti creaza probleme.
2. A tese
Ciorapi - placere trecatoare - panza - nevasta ta va fi rasplatita, noroc in drumurile facute - panza de paianjen - barfa, procese, piedici, falsitate, inselatorie.
3. Abator
In curand vei avea suparari.
4. Abator
Afacere primejdioasa, prevedere de moarte avand - reuisita, profituri - cazand in - cearta, necazuri, nerealizarea unor planuri apropiate - in plina activitate - multa munca cu castiguri insemnate - lucrind la - suparare, boala - vizitand - suparari pe curand
5. Accident
Daca accidentul nu este legat de o intamplare reala, importanta sa reiese din celelalte simboluri ale visului. Adesea indica o neglijenta din realitate, pe care subconstientul o considera un accident si care nu este atat de importanta .
6. Accident
Trebuie sa te pazesti de tot ceea ce a produs accidentul in visul tau.
7. Accident de avion
Veste buna, prieteni credinciosi.
8. Accident de masina
Asteapta-te la eforturi mari.
9. Accident de vapor
Drum neasteptat, esec in afaceri.
10. Acrobat
A vedea un acrobat in timpul reprezentatiei sale este semn ca vei avea dificultati in afaceri prietenie si dragoste .
11. Acrobat
(pe sarma sau la trapez) Situatie riscanta, hazardanta, se cere curaj si infruntarea pericolului de unul singur, intr-o situatie incerta, dar cu posibilitatea de a primi sprijin la nevoie
- nesiguranta, teama de a gresi
- (cazand) ai nevoie de autocontrol sau de o alternativa de rezerva, care sa te scoata din impas in cazul unui posibil esec.
12. Actor
Vei fi amagit de o persoana draga.
13. Actor
Actorul din vis este adesea o persona care, in realitate, joaca mult teatru. Daca in vis actorul se afiseaza crucis, este un semn de ca trebuie sa va feriti de oameni care spun numai ce le sufla altii. Daca visati ca sunteti actor inseamna ca doriti sa va aflati in prim plan. Pe baza celorlalte simboluri ale visului veti vedea daca veti reusi acest lucru(vezi de asemenea opera, teatru).
14. Actor
Cheltuieli mari, petrecere inselatoare- asistand la un spectacol- distractii friviole- mai multi- petrecere -nou- abilitate in activitatea economica -repetat visul- nerezolvarea unopr probleme- scena cu- vei face o descoperire interesanta- unul singur- inselatorie de catre cei apropiati- tanar-dragoste- vorbind cu un- vei fi dezamagit de o persoana draga.
15. Adio ( cand iti iei )
Bucurie pentru impliniri sufletesti si in afaceri.

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 874 rezultate


Vezi toate visele cu litera T