Miercuri 24 Iulie 2024

Semnificatia visului P

Interpretare vis: P.

Ce inseamna daca ai visat P ?

1. Accident de vapor
Drum neasteptat, esec in afaceri.
2. Acoperis
Daca este ascutit si inalat este semn de neplaceri si dezamagire.Daca este de casa vei avea parte de cinste di onoare.
3. Acoperis
Daca visezi ca smulgi sindrila de pe acoperis inseamna ca veniturile tale vor creste Daca visezi ca te urci pe acoperis inseamna ca vei avea relatii bune cu prietenii vechi si cu familia .
4. Acoperis
Siguransa, protectie din partea cuiva - alunecos - neplacere, dezamagire, speculatie primejdioasa: - ascutit - neplaceri - ul casei tale cuprins de flacari - nu reusesti intr - o afacere - cazand de pe - catrastrofa de neanlaturat - de casa - cinsta, onoare - de paie - casatorie fericita - inalt - dezamagire - incendiat - boala psihica ce se agraveaza - inclinat - stagnare intr - o problema - parand in buna stare - succes, prosperitate - refugiu pe - certuri in familie - sus pe - tradare.
5. Adoptie
Daca in visul tau adopti un copil vei culege rezultate bune dintr-o investitie .
6. Adoptie / Adoptat
Ajutor dat cuiva intr-o situatie dificila
- asumare de noi responsabilitati, acceptarea unei situatii noi fara a cunoaste toate detaliile.
7. Albine intepandu-te
Maguliri false din partea unor necunoscuti.
8. Ancora (aruncand in apa)
Sperantele ti se vor implini.
9. Anteriu ( de preot)
Vei avea mult noroc in tot ce intreprinzi.
10. Anvelopa
Vezi cauciuc
- pericol la drum lung.
11. Apa
Simbolul subconstientului, apa ne da viata si ne mentine in viata, curatandu-ne de murdarie. Daca apa curge normal, visul are semnificatii pozitive. In cazul in care se revarsa si inunda imprejurimile, ea prevesteste un pericol, despre care putem afla mai multe detalii din celelalte simboluri. Apa limpede simbolizeaza fericirea, iar cea tulbure, o intorsatura nefericita din viata (vezi, de asemenea inundatie, si alte simboluri legate de apa).
12. Apa
Daca visezi ca bei apa calda inseamna ca vei avea dificultati in materie de bani si probleme personale Daca visezi ca arunci apa pe cineva inseamna ca iti vei deranja prietenii cu actiunile tale .
13. Apa
Vis cu mai multe explicatii, depinde de felul apei: apa tulbure - semn rau, de boala grea, de suferinte trupesti sau sufletesti apa fierbinte - semn rau, de ademenea, prevestind galcevi cu cei din jur, alte suparari in viata de zi cu zi apa limpede curata, stand pe loc sau curgatoare - vei avea ganduri bune si putere de munca apa adanca, intunecoasa - pericole nebanuite se anunta.
14. Apa curgand repede
Esti invidiat de dusmani, dar afacerile iti vor merge in plin.
15. Apa limpede, lac
Buna amicitie cu un om tanar.

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 589 rezultate


Vezi toate visele cu litera P