Luni 13 Iulie 2020

Semnificatia visului Ot

Interpretare vis: Ot.

Ce inseamna daca ai visat Ot ?

1. Anteriu ( de preot)
Vei avea mult noroc in tot ce intreprinzi.
2. Auzi clopote
Certuri si necazuri.
3. Biblioteca
(rafturi pline) folosirea cunostintelor si lectiilor acumulate in folos propriu
- (rafturi goale) lipsa de experienta, nevoie de a mai studia
- (intr-o biblioteca) necesitatea de a apela la persoane competente pentru a primi un sfat
- cautarea unor raspunsuri prin studiu sau din intelepciunea altora
- (imprumutand carti de la biblioteca) necesitatea de a urma un curs sau de a apela la cunostintele altora
- recunoasterea limitelor personale
- (returnand cartile la biblioteca) acumulare de cunostinte, finalizarea unor perioade de studiu, posibilitatea de a oferi altora sfaturi.
4. Biblioteca
O biblioteca goala semnifica faptul ca esti in pericol de a-ti pierde slujba dar o biblioteca plina este semn ca vei avea rezultate bune privitoare la cariera si la pasiunile tale .
5. Biblioteca
Proces, vei cere sfaturi - goala - lipsa de curaj in problemele vietii - plina cu carti - impliniri - permis innoit la - esti un intelept la serviciu - publica sau particulara - ai un simt de mare responsabilitate.
6. Botez
Investire intr-o functie, asumare de responsabilitati, perioada de indragostire, acceptarea unei noi relatii, onoruri, laude, modificari in viata sentimentala.
7. Botez
Este simbolul apei vietii, al innoirii spirituale, al renasterii sufletesti. Daca visati un botez sau chiar dumneavoastra sunteti cel botezat, inseamna ca aveti in plan o noua orientare, o schimbare in viata care va avea efecte benefice. Botezul in apa limpede de izvor, sfintita, aduce cu sine limpezime in relatiile spirituale si ne face sa privim cu indulgenta greselile celorlalti (vezi, de asemenea, izvor, apa). .
8. Botez
Daca visezi ca te botezi inseamna ca nu ai destula incredere in tine in situatii care cer acest lucru.
9. Calugar ( preot )
Fereste-te de accidente.
10. Castig la loterie
Vei avea necazuri.
11. Clopot
Vechii egipteni credeau ca cine aude clopotele in vis va primi o veste imbucuratoare. Adesea, clopotele prevestesc un eveniment apropiat in familie, uneori ele sunt vocea inimii. Clopotele care doar se leagana si nu bat simbolizeaza faptul ca, in realitate, persoana nu stie din ce parte bate vantul si nu se descurca intr-o anumita problema, drept pentru care ar fi bine sa isi indrepte atentia spre altceva (vezi, de asemenea a suna). .
12. Clopot
Frica, cearta - a auzi - necazuri, ura, certuri - a auzi la distanta - veste buna - a auzi seara - intristarea se va preface n bucurie - a auzi sunetul - mare nemultumire, moarte - batand - certuri, necazuri, dusmanie - batut cu ciocanul - griji si probleme - dangat de clopot - necazuri, boala - pentru tinerii indragostiti - casatorie - sunand - veste proasta - sunand pentru mort - cineva sus - pus, s - a interesat de tine - tragi clopotele - faci o prietenie deosebita - tunand - iti vei cladi un camin - turn de - relatii bune la serviciu - vazand cum se trage - noutati imbucuratoare.
13. Clopote
Daca auzi ca se bat clopotele ai putea auzi de moartea cuiva care este departe .
14. Dinti durandu-te sau scotandu-i
Vei fi ispitit de afaceri dubioase.
15. Fotbal
Element de context ce vizeaza modalitatile de a ajunge la niste rezultate concrete prin munca in echipa, dar tinand cont de telurile personale
- (meci) confruntare, competitie, ambitie pentru atingerea unui scop. .

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 50 rezultate


Vezi toate visele cu litera O