Vineri 14 Iunie 2024

Semnificatia visului Os

Interpretare vis: Os.

Ce inseamna daca ai visat Os ?

1. Amor (dragoste) facand cu cineva
Cearta mare si necazuri.
2. Ata rosie
Te vei indragosti si iubirea iti va fi impartasita.
3. Auzi cocos cantand
Noroc in dragoste, satisfactii in afaceri.
4. Barba rosie
Te vei compromite pentru vorbe nechibzuite.
5. Cer rosu
Tulburari si nelinisti.
6. Cioara umbland pe jos
Piedici mari in afaceri.
7. Cocos
Cocosul de pe turnul bisericii va avertizeaza ca a sosit momentul sa faceti ceva anume. Dar pasarea in sine cand apare in vis, este considerata un simbol sexual masculin, mai ales in visele faemilor. In visele barbatilor , el reprezinta intentiile clare ale castora. Daca in vis cocosul canta, este in joc infidelitatea. Cocosul rosu este mai putin legat de foc si simbolizeaza flacara iubirii arzatoare (vezi, de asemenea oratanii).
8. Cocos
Daca un barbat viseaza un cocos inseamna ca va avea noroc dar daca o femeie viseaza un cocos inseamna ca va trebui sa munceasca mult.
9. Cocos
Stire buna, musfir, insuratoare - atacand - nemultumire - avand - veste buna - auzind cantand dimineata - noroc in amor, realizarea dorintelor - care nu canta - cearta, dusmanie - cantand - noroc in dragoste, bucurie, fericire, succes apropiat - cantand cu capul in sus - un prieten fals iti pregateste un lucru rau - dormind - vei primi un raspuns rau - luptandu - se - infidelitate - ouand - mostenire neasteptata - prinzand - cearta - tacand - exista rival in dragoste - taind - vei pierde un prieten sau o sluga credincioasa - vazand - esti semet, capricios, te vei alege cu mult la insuratoare.
10. Cocos cantand
Noroc in dragoste, satisfactii in afaceri.
11. Cosciug
Daca visezi ca esti intins intr-un cosciug este o profetie a unei vieti linistite si a fericirii in viitor Daca altcineva este intins in cosciug este un semn al unui dezastru viitor Daca in cosciug este o persoana importanta este semn de razboi.
12. Cosciug
Sanatate, viata lunga - frumos - insanatosire dupa boala - gol - viata indelungata - inchis - vei merge la o inmormanatare.
13. Cosciug
Vei avea o ingropaciune cosciug gol de vei visa, semn de viata lunga este.
14. Dragoste
Daca visezi ca esti sincer indragostit inseamna ca vei fi multumit in viata dar daca visezi ca nu esti realmente indragostit de cineva si nu esti sincer vei avea parte de multe dezamagiri Daca visezi ca privesti persoane care fac dragoste inseamna ca vei avea succes in noile tale intreprinderi .
15. Dragoste
Jucand cu - nesinceritate - scrisoare de - ai unele probleme care vor fi rezolvate - te casatoresti din - proiect de lucru abordat cu entuziasm - ai inebunit din - schimbari.

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 51 rezultate


Vezi toate visele cu litera O