Joi 5 Octombrie 2023

Semnificatia visului Hot

Interpretare vis: Hot.

Ce inseamna daca ai visat Hot ?

1. Hot
(tu esti cel care fura) situatii jenante, care necesita solutii incorecte, perioada dificila, situatie materiala precara
- lacomie, pierderea controlului asupra propriilor fapte, sentiment de culpabilitate
- (altul care fura) te simti frustrat si doresti sa capeti ceva ce crezi ca este al tau, nedreptati, teama de esec sau de pierdere.
2. Hot
Timp schimbator - atacandu - te - onoare bogatie - catarandu - se pe fereastra - singuratate - intrand in casa ta - nu - ti fie teama de dusmani - fiind - pastreaza secretul - intalnind - ai o intalnire importanta - primind - suparari, te ameninta o primejdie - raid - sa nu superi persoana iubita - sarind pe fereastra - siguranta,onoare - vazand - aventuri in dragoste.
3. Hotar
Daca visezi ca esti la hotarul dintre doua state inseamna ca vei cauta o cale de ati pune in aplicare planurile.
4. Hotel
Stare de provizorat, de scurta durata, fara sansa de a da nastere unor rezultate sau efecte durabile.
5. Hotel
Daca visezi ca mergi singur la un hotel vei fi asaltat de o serie de responsabilitati dificileDaca visezi ca mergi cu o persoana de sex opus la un hotel vei fi pus in fata unei urgente .
6. Hotel
Parteneri nestatornici - adresa - invinge lenea si sa te apuci de treaba - avand - necaz, pierdere, boala - cautand - relatii sexuale dezordonate - daca ne cazam in - situatii stranii - intrand in - parteneri nestatornici - proprietar - incertitudine.

Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Vezi toate visele cu litera H