Vineri 21 Ianuarie 2022

Semnificatia visului H

Interpretare vis: H.

Ce inseamna daca ai visat H ?

1. Albeata (la ochi)
Te asteapta multa veselie, vei fi deceptionat de rude.
2. Alechin
Incearca sa eviti ridicolul.
3. Arhitect
(A se vedea si schita) Daca visezi ca faci anumite schite pentru o cladire sau altceva vei dobandi succes daca vei munci din greu .
4. Arlechin
Situatie ridicola privind la un- esti iubit(a) in taina.
5. Bricheta
Vei primi o vizita interesanta.
6. Bricheta
Cine viseaza ca aprinde o bricheta, inseamna ca, in realitate, vrea sa se aprinda intr-o anumita masura. Din celelalte simboluri ale visului se poate deduce daca acest lucru poate fi interpretat pozitiv sau negativ in dragoste sau in profesie.
7. Buchet
Daca in vis faceti, daruiti sau vedeti un buchet de flori multicolore, acestea simbolizeaza echilibrul sufletesc interior dar si dragostea profunda (vezi, de asemenea flori).
8. Buchet
Satisfactie deplina a dorintelor - de flori - vesti mincinoase, inselaciune, calatorie iminenta - de flori rosii - rechemarea dragostei - in mana - bucurie, multumire trecatoare - primesti un - cineva e indragostit de tine - proaspete - mesaj favorabil - trecute - neplaceri - ti se da flori in - teama ca te ofilesti - vas cu - casnicie.
9. Buchet
Daca visezi un frumos buchet de flori este o predictie despre celebrari placute cu prietenii sau un semn ca poti primi o mostenire Un buchet de flori uscate este semn al unei boli care se poate dovedi fatala .
10. Chei
Adesea, acest vis exprima o situatie misterioasa sau un secret pe care incercati sa il descoperiti. Daca visati ca pierdeti cheile, nu veti reusi sa aflati secretul. De asemenea, cheile pierdute din vis, indica faptul ca ar trebui sa terminati odata pentru totdeauna cu secretele. Pentru Artemidoros, acest vis simbolizeaza faptul ca ati desocperit cheia carte inima cuiva, care merita iubirea dumneavoastra. Intr-un alt context, cheia este avertismantul la o calatorie planificata sau la o schimbare deoarece, momentan, nu aveti nici un motiv pentru a va muta din locul in care va aflati sau pentru a va schimba stilul de vita (vezi, de asemenea lacatus, broasca usii).
11. Chei multe
Se vor clarifica multe situatii.
12. Chei rasucind in broasca
Reusita in afaceri.
13. Cheie
Casatorie, castig, avere- avand- intalnire nerealizata- cautand- neoranduiala-deschidem cu ea o usa- intram intr-o noua situatie- deschidem cu ea o usa cu o persoana aflata acolo-casatorie- dificultati in rotirea cheii- obstacole, greutati- este rupta- dificultati in rrealizarea dorintelor- folosind- auzi secrete- gasind- vei iesi din incurcatura-legatura de- noi achizitii benefice- mare- putere, autoritate- manunchi de- esti priceput la meserie, folos- mai multe nelegate- se vor clarifica multe situatii- pentru indragostiti- acces la inima partenerului- pierzand- necaz, saracie in casa- rasucind in broasca- reusita in afaceri- vazuta in cui- nu deschide usa la oricine.
14. Chimono
Musafiri mult doriti.
15. Chitara
Bucurii.

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 101 rezultate


Vezi toate visele cu litera H