Vineri 14 Iunie 2024

Semnificatia visului Aur

Interpretare vis: Aur.

Ce inseamna daca ai visat Aur ?

1. Aur
Daca visezi ca scoti aur din mina vei fi iritat de anumite situatii din familie Daca visezi ca vezi sau cumperi aur sub orice forma s-ar putea sa-ti pierzi niste prieteni din cauza zgarceniei.
2. Aur
Nu e vis bun, de obicei aur de vei visa vei fi bogat, dar bogatia nu-ti va folosi, viata iti va fi tot grea in general, un vis cu aur prevesteste nefericire visul e bun si atunci cand visezi un vas de aur, prevestind marire.
3. Aur (monede) numarand
Te asteapta o perioada de lipsuri.
4. Aur furand
Suparare cu un om pe care-l iubiti.
5. Aur stralucind
Vei risipi peste masura.
6. Balaur
Vei primi o veste rea in legatura cu o fapta necinstita.
7. Balaur
Este simbolul arhetipal al virilitatii primordiale, cu sange rece, in care se pare ca nu exista nici o unbra de spiritualitate. Partea pozitiva a balaurului din vis este ca fiara din noi va fi, de cele mai multe ori, invinsa. Lupta cu balaurul simbolizeaza revolta omului impotriva sa si a sentimentelor sale. La Artemidoros balaurul se afla in stransa legatura cu bogatia si comorile, cu o personalitate situata la inaltime, de la care asteptam o promovare. Un balaur care provoaca oroare, prevesteste pericole serioase, dupa parerea telmacitorilor greci de vise. Un balau invins simbolizeaza o schimbare nefericita in propria viata (vezi, de asemenea soparla, monstru).
8. Balaur
Farmece care te goneste - frica neintemeiata cu care vorbesti - dispretul celor din jur cu multe capete - vizita unui om insemnat iti va aduce avere vazand - dusmani puternici visand - vei primi o veste rea in legatura cu o fapta necinstita.
9. Cununa de aur sau flori
Casatorie apropiata.
10. Gaura
(in ceva) eroare trecuta cu vederea, risipa de energie, pierderea unor resurse importante pe fleacuri sau lucruri neimportante
- ceva lipseste sau trebuie schimbat in viata ta
- (in ciorap sau pe haine) imagine stirbita, ce necesita o schimbare totala, nevoia de a crea o imagine mai buna despre tine
- (intunecate sau adanci) teama de necunoscut, de imprevizibil
- (gaura cheii) secrete, dorinta de a afla unele detalii greu accesibile, spionare, tendinta spre barfa, lipsa de incredere in ceilalti.
11. Gaura
Freud interpreta gaura din punct de vedere sexual. Gaura care apare in vis exprima ceva amenintator, daca va visati cazand in ea , in realitate, va veti lovi de prieteni falsi sau de concurenti si nu veti putea rezolva o problema sexuala. Numai gaura mica poate fi interpretata pozitiv- pentru ca nu sunteti in pericol de a cadea in ea.
12. Gaura
O durere ascunsa te va face bolnav - in haine - suparare - scapi o - sanatatea ta se va imbunatati.
13. Iaurt
Prudenta, mare atentie pentru a nu gresi, lectii invatate din experiente proaste.
14. Restaurant
Restaurant aglomerat- timiditate, dificultati cu partenerul de viata
-- Restaurant gol- probleme sentimentale
-- Iei masa la restaurant - e de bine la serviciu.
15. Restaurant
Daca visezi ca iei o masa modesta la un restaurant ieftin si esti singur inseamna ca vei avea o viata de familie linistita.Daca visezi ca iei masa cu prietenii si platiti impreuna inseamna ca vei fi deranjat de anumite critici.

  Urmatoarele 10>>

Afisare de la 1 la 15 din : 17 rezultate


Vezi toate visele cu litera A