Luni 6 Februarie 2023

Subiectul discutat : " Tata "

Autor Mesaj
Raspunde la subiect
Lista subiecte
Creaza subiect
Iuliana
14 / 07 / 2016 la 05:49:14 PM
[post: 1]

Eram acasa,vroiam cu mama si sora sa placam sa ne scaldam.Mama cu sora plecase inaintea mea,iar eu cind am vrut sa ies(eram in costum de baie) m-a oprit tatal,a inceput sa ma sarute pe git si sa-si bage miina in lenjeria intima,adica a incercat sa ma violeze.Eu i-am luat miina si am fugit de acasa,ascunzindu-ma dupa niste masini din apropierea casei,dupa care ma vede unchiul si imi arata un paianjen mare si alb cu pete negre,dar eu ma temeam de paianjen si ma feream,iar el venea dupa mine.

Citeaza mesajul

Nella
14 / 07 / 2016 la 06:40:25 PM
[post: 2]

In general visele nu au absolut nici o treaba cu religia,Dumnezeu si mai vrem noi. Sunt dese ori intamplari si imagini inregistrate in capusorul nostru,secvente din film sau discutii pe care le-am auzit,discutat si care ni s-au parut interesante.
Cerevelul nostru accepta si refuza foarte multe informatii iar noi cand dormim e foarte posibil sa avem parte de un pachet complet de confuzie si haos in visele noastre.
Nu scrie in nici o carte,biblie de: horoscop,zodiac,ghicitul in carti,in cescutele de cafele si mai ales cu Semnificatia viselor.
Ma gasesc pe aceasta pagina ca am visat si eu un cal...iar eu fac in urmatorul fel: daca e de bine...bine sa-mo fie,iar daca e de rau...nu cred! :-) si asa nu permit unor cuvinte ne la locul lor sa imi strice buna dispozitie.
O zi buna!!!!

Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate