Autor | Mesaj |
Descriu putin situatia mea:divortat amiabil de un an ...o fetita de 5 anisori...in prezent intro relatie care nu merge...actuala iubita era prietena cu fosta nevasta si este stabilita in strainatate...la inceput eram in relatii foarte bune cu fosta apoi, din invidie cred, nu a mai vorbit cu noi din momentul in care ,actuala a venit in tara pentru o saptamana sa ne cunoastem mai bine ...am plecat cu ea...acum stam impreuna dar santem doar prieteni
Visul:mergem in tara si dormim in camera unde dormeam pana sa ma mut de la parinti.eu cu actuala intr-un pat si in alt pat fosta nevasta cu fetita noastra. Merg la toaleta si il vad pe tatal meu cum merge din bucatarie in dormitor.ma intorc in camera si o vad pe fosta sotie dezbracata in pat pe locul meu...crezand ca ma vrea inapoi intru in jocul ei pana cand se trezeste actuala(prietena acum)
Mai adaug ca au inceput sa se imbranceasca...era cat pe ce sa trezeasca fetita...au facut schimb de haine care si le-au facut cadou ...cand am vazut ca fetita se trezeste mam trezit din vis...am luat telefonul in mana si era 04:00
Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate