Robert
14 / 01 / 2015 la 02:46:24 PM
[post: 1]
Salut.Aseara pe la 2 si ceva m-am trezit din si mi sa intamplat o chestie foarte ciudata:nu puteam sa imi misc mainile,picioarele,corpu si capu ca si cum cineva ma tinea lipit de pat.Simteam cum imi vibreaza tot corpu si inima parca imi exploda.Am incercat sa strig dar nu am reusit.Apoi am inceput sa plutesc si sa ma ridic spre tavan.M-am speriat foarte tare dar am inceput sa ma rog si am putut sa ma misc.V a rog ajutaima.
Leolea mirela
23 / 03 / 2015 la 04:33:38 PM
[post: 2]
" Salut.Aseara pe la 2 si ceva m-am trezit din si mi sa intamplat o chestie foarte ciudata:nu puteam sa imi misc mainile,picioarele,corpu si capu ca si cum cineva ma tinea lipit de pat.Simteam cum imi vibreaza tot corpu si inima parca imi exploda.Am incercat sa strig dar nu am reusit.Apoi am inceput sa plutesc si sa ma ridic spre tavan.M-am speriat foarte tare dar am inceput sa ma rog si am putut sa ma misc.V a rog ajutaima. "
Diavolul te chinuia urcat pe tine
Myryam
16 / 05 / 2015 la 04:04:10 PM
[post: 3]
" Salut.Aseara pe la 2 si ceva m-am trezit din si mi sa intamplat o chestie foarte ciudata:nu puteam sa imi misc mainile,picioarele,corpu si capu ca si cum cineva ma tinea lipit de pat.Simteam cum imi vibreaza tot corpu si inima parca imi exploda.Am incercat sa strig dar nu am reusit.Apoi am inceput sa plutesc si sa ma ridic spre tavan.M-am speriat foarte tare dar am inceput sa ma rog si am putut sa ma misc.V a rog ajutaima. "
POVEȘTI DE ADORMIT COPII!!!!!!!!
Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate