Luni 6 Mai 2024

Subiectul discutat : " APA "

Autor Mesaj
Raspunde la subiect
Lista subiecte
Creaza subiect
OANA
08 / 10 / 2010 la 02:29:32 AM
[post: 1]

Mama a visat ca eu incercam sa trec in rau curgator impreuna cu o prietena. Apa a luat`o pe ea, dar pe mine m`au prins 3 baieti(care erau pe celalalt mal) , in sensul ca au arucat ceva de genul unui lasou si m`au prins de cap, acesta avea culoarea alba. Dupa care eu am disparut si mama a crezut in vis ca acei baieti imi vor face rau, ulterior am aparut acasa la mine impreuna cu prietenul meu si i`am spus mamei ca acestia nu mi`au facut nimic dar ca incerc sa o gasesc pe prietena mea. Dupa care mama a visat in continuare ca acei baieti au venit in fata blocului cu vreo 20 de masini de teren negre si unul dintre ei vroia sa se insoare cu mine si a scos un teanc mare de valuta (sa ma cumpere probabil) si aici s`a oprit visul. :) Stie cineva ce ar putea insemna?

Citeaza mesajul

KIKI
08 / 10 / 2010 la 07:51:25 AM
[post: 2]

" Mama a visat ca eu incercam sa trec in rau curgator impreuna cu o prietena. Apa a luat`o pe ea, dar pe mine m`au prins 3 baieti(care erau pe celalalt mal) , in sensul ca au arucat ceva de genul unui lasou si m`au prins de cap, acesta avea culoarea alba. Dupa care eu am disparut si mama a crezut in vis ca acei baieti imi vor face rau, ulterior am aparut acasa la mine impreuna cu prietenul meu si i`am spus mamei ca acestia nu mi`au facut nimic dar ca incerc sa o gasesc pe prietena mea. Dupa care mama a visat in continuare ca acei baieti au venit in fata blocului cu vreo 20 de masini de teren negre si unul dintre ei vroia sa se insoare cu mine si a scos un teanc mare de valuta (sa ma cumpere probabil) si aici s`a oprit visul. :) Stie cineva ce ar putea insemna? "
buna..Am visat ca eram cu niste persoana care nu le cunosac.si care una din elemaluat pe marginea unui baraj mare plin cu apa tulbure..in unele locuri apa avea o viteza destul de mare..acea persoana mi-a sp sa ma urc peo pernuta si sa ma duc singura in apa..m-am dus si apa ma tragea din ce in ce mai mult parca vroia sa ma inec...deodata toti se uitau la mn am dat drumul pernei care ma tinea unpic la suprafata...ridicam mainile pe sus.toti se uitau da nimeni nu facea nimic...ce inseamna visul asta?? dk se poate..

Citeaza mesajul

Ale.
11 / 10 / 2010 la 12:52:44 AM
[post: 3]

Oana. Le luam pe rand.
- Rau curgand- vesti rele. Deci vei avea parte de niste vesti nu tocmai placute in viitor.
- trecand un rau- te vei ridica. Deci vei avea parte de o perioada mai buna dupa sau inainte de vestile rele. Banuiesc ca inainte, dupa vis.
- inecandu-te in rau - placere. Probabil prietena ta va avea o placere, daca s-a inecat in rau. Ceea ce nu ai precizat, dar nu se stie concret.
- Ata alba...bine, nu am gasit lasou. Si nici la franghie. Totusi, poate se potriveste la ata: primesti vesti bune de departe. Deci ar trebui sa te astepti la ceva.
Masina semnfifica urmatoarele: posibile lipsuri materiale, neplaceri la locul de munca, dorinta de a face altceva decat ceea ce faci, nemultumire legata de profesie, paguba, dorinta de eliberare, prea multe responsabilitati, dorinta de a lua decizii in ceea ce te priveste, singur, fara implicatii exterioare, nevoia de a te adapta oricarei situatii, fie ea si mai dificila.
Nunta – daca e a ta, e semn rau, de nenorocire. Nu te astepta totusi sa se intample ceva rau, ca inca nu facusei nunta. Dar sti ce inseamna si nunta acum. :)
Banii aruncati semnifica mici necazuri care-ti vor produce mari neplaceri.

Deci nu urmeaza o perioada prea favorabila...

Citeaza mesajul

Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate